Entertainment

Hëna kalon te Dashi! Dy shenjat e horoskopit që do të jenë gjatë gjithë kohës me nerva sot

Ndryshe nga dita e djeshme, dita e sotme nis me ritme të larta, pasi në mëngjes Hëna do të kalojë tek Dashi, i cili nuk dallohet për durimin dhe vendosmërinë e tij.

Ndërsa Marsi i afrohet Bricjapit në një aspekt katror, ​​ne do të bëhemi më nervozë, ndoshta agresivë, provokues, nuk do të pranojmë kundërshtime apo mosmarrëveshje dhe do të keqkuptohemi menjëherë. Në rastin më të vogël do të shpërthejmë dhe ka mundësi të themi gjëra për të cilat më vonë do të pendohemi.

Dy shenjat që do të kenë nerva dhe pak tolerancë, prandaj rrezikojnë të grinden sot, janë Dashi dhe Peshorja, të cilët mund të kenë gjithashtu të drejtat e tyre, nëse inatosen ose mendojnë se po akuzohen, pa patur faj. Ata gjithashtu do të kenë probleme me biznesin, familjen ose shtëpinë e tyre që do t’i çmendin, pasi Marsi godet respektivisht në shtëpinë e tyre të 10-të dhe të 4-të.

Natyrisht, është më mirë t’i përvetësoni ndjenjat dhe mendimet e ndrydhura, sesa t’i mbani për vete dhe të ikni, përderisa kontrollohet dhe topi nuk u shkon atyre që nuk kanë faj.

  • |

Related Articles

Back to top button