Entertainment

Përmes banderolës gjigande, Sanremo del në mbështetje të Chiara Ferragni

“Dashuro, mendo i lirë…është e fundit”.

Kjo ishte banderola që u shfaq jashtë Ariston gjatë lidhjes së Amadeus me aktorin e humorit Fiorello. Një referencë e qartë për Chiara Ferragni-n dhe shallin e veshur vitin e kaluar në Festival, kur influencuesja doli në skenë me shkrimin “Mendo e lirë” në shpinë.

Mesa duket kjo është mënyra që Sanremo zgjodhi për të treguar përkrahjen e tij ndaj influencueres nga Kremona e cila prej muajsh tanimë po kalon situatën e vështirë. Gjithcka nisi pas skandalit në lidhje me mashtrimin e klientëve.

Related Articles

Back to top button