Entertainment

Heidi e ka të qartë se cilin nga djemtë e BBV pëlqen!

Heidi Baci, e cila vjen pas një eksperience në “Grande Fratello”, ka fituar mjaft vëmendje pasi iu bashkua reality show-t të njohur në Shqipëri, “Big Brother VIP”. Këto dy ditë e kemi parë mjaft aktive në shtëpi ku është përfshirë në situata të ndryshme.

Deri më tani, Heidi ka treguar se është një vajzë pa komplekse dhe që e thotë mendimin e saj hapur. Në një diskutim në oborr me Ledjanën, vajzat kanë folur për djemtë e shtëpisë. E pyetur se cili prej tyre i duket më tërheqës, Heidi i kishte idetë e qarta, duke vecuar dy djem.

“Shumë kinga janë të gjithë. Si njeri më pëlqen ai i gjati, Drini. Si paraqitje do vecoja Romeon, king është”, tha Heidi.

https://www.instagram.com/reel/C2H8QXrM21I/?utm_source=ig_web_copy_link

  • |

Related Articles

Back to top button